De telefoon, de nieuwe computer?

Een tijdje geleden werd ik tijdens een vergadering aangesproken:” Kun je jouw telefoon niet even wegleggen? Je bent regelmatig in beeld en het is geen gezicht dat je steeds op jouw telefoon aan het kijken bent. Wat moeten de mensen thuis wel niet denken?” Hiermee zou hij normaal een punt hebben, ware het niet dat ik de telefoon tijdens de vergaderingen gebruik om teksten voor de vergadering op te zoeken. Vergeet daarbij niet dat mijn huidige telefoon dezelfde opslag(64GB) en geheugengrootte(4GB) heeft als de laptop waar ik dit stuk op zit te tikken. Bovendien is het zo dat een telefoon niet zoveel ruimte in beslag neemt en dat het bovendien geen pretje is om een hele avond een laptop op schoot te hebben als je niet aan de tafel kunt zitten.

Dus, sorry, als je mij in een vergadering met een telefoon in de hand zit zitten, ik ben dan niet bezig met spelletjes, maar ik gebruik hem dan in plaats van de laptop.

Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *